Aktualita

Stali jsme se členy Cechu podlahářů ČR

Cech podlahářů je na českém trhu již 25 let a jeho dobré jméno na tuzemském trhu rok od roku roste. Členy se mohou stát pouze detailně prověřené podlahářské firmy, výrobci podlah a jejich příslušenství a další profesionálové z oboru, za které se může Cech, coby garant kvality, bez obav zaručit. A to byl také jeden z hlavních důvodů, proč jsme se o členství v něm začali zajímat. Chtěli jsme si ověřit, že to, jak přistupujeme k výrobě našich podlah, dokáže ocenit nejen koncový klient, ale také kvalifikovaný odborník ze stejného oboru.

V březnu 2022, na Valné hromadě Cechu podlahářů ČR na státním zámku Hluboká nad Vltavou, které jsme se letos poprvé účastnili, obhájil svoji pozici předsedy Cechu úspěšný lídr, p. Josef Voborník. A jelikož jsme měli možnost setkat se s ním osobně, potvrdili jsme si, že i nadále povede Cech tím správným směrem. Jde o velmi kreativního, sympatického a cílevědomého člověka, který ví, co přesně od členů spolku vyžadovat a „jeho sítem“ tak neprojde každá firma, která o členství zažádá. Stejný obdiv patří i řediteli, p. Martinovi Pertlovi, který je „pravou rukou předsedy“, a má také velké zásluhy na tom, čím se Cech za poslední léta stal.

A na základě čeho jsme tedy prošli oním pomyslným sítem a stali se řádnými členy Cechu? Bylo to hlavně díky tomu, že se naše produkty (3-vrstvé dřevěné podlahy) mohou řadit mezi jedny z nejkvalitnějších, jaké český výrobce podlah může nabídnout. Cech ocenil nejen naše 30-leté zkušenosti, ale také potřebu jít stále dopředu a implementovat nové technologie, které by ve výrobním procesu napomohly k neustálému navyšování kvality a zvyšování efektivity.

Děkujeme tímto Cechu za vstřícné přijetí, možnosti, kontakty a informace, které nás jistě obohatí a naši práci tak můžeme dělat i nadále s radostí.

Tým společnosti Štipčák